1. Je website ziet er onaantrekkelijk uit. 

Van de 5 redenen voor een nieuwe website hoor ik deze het meeste van klanten. Wist je dat 38% van je bezoekers ofwel je ideale klanten je website verlaat als het er onaantrekkelijk uitziet? En dat 48% het webdesign bepalend vindt voor de betrouwbaarheid van je business? En je kunt maar een keer een eerste indruk maken. Als je website er ongeorganiseerd uitziet, de kleuren niet op elkaar zijn afgestemd en het niet esthetisch is, zullen je klanten verder gaan shoppen in ZZP-land. Meer cijfers vindt je hier.

2. Je website is verouderd. 

Oude websites zijn niet aantrekkelijk voor je ideale klanten. Niemand wil een website bezoeken die eruitziet alsof deze niet meer is bijgewerkt sinds de jaren negentig. Ook moet jouw website er niet uitzien alsof je 12-jarige zoon het heeft gemaakt.

3. Je concurrent heeft een mooiere professionelere website.

Laten we eerlijk zijn, concurrentie is niet alles en er is ruimte voor iedereen. Maar als je concurrent meer klanten trekt met zijn of haar website, dan is het echt tijd om daar iets aan te doen.

4. Je website is niet mobiel-vriendelijk.

Stel je voor dat je ideale klant op zijn of haar telefoon jouw website bezoekt en alleen maar van links naar rechts aan het scrollen is of probeert teksten en afbeeldingen te vergroten? Hij of zij zal je website heel snel verlaten. Ongeveer 70% van de mensen bekijkt jouw website vanaf een telefoon of iPad dus responsive webdesign is echt een MUST HAVE anno 2020.

5. De content op je website is saai. 

Jouw ideale klanten willen content lezen die boeiend, informatief en relevant is voor wat ze zoeken. Niemand houdt van een saaie website. De inhoud is een van de meest cruciale onderdelen van jouw website. De inhoud mag niet verouderd zijn, moet up-to-date zijn, feitelijk correct, recent en nieuw.

Herken jij een van deze 5 redenen voor een nieuwe website? Plan dan via info@madebymarcia.nl een gratis strategiegesprek