Branding is more than just a pretty design

De vormgeving van je website, webshop of blog is een krachtig middel van je branding. Branding gaat over de hart en ziel van jouw bedrijf. Het moet jouw droomklant aanspreken en jouw bedrijf herkenbaar maken. Maar er gaan een paar interessante ondernemersvragen aan vooraf!

Je hoort het misschien wel vaker, dat het belangrijk is voor jouw bedrijf om een goede branding te hebben. Maar wat is dat nou eigenlijk? De branding van jouw bedrijf zorgt ervoor dat jouw verhaal, jouw “why” op een sterk manier overkomt bij jouw droomklant. Dat hij of zij zich aangesproken voelt door jouw bedrijf en een positief gevoel aan overhoudt. Er zijn tegenwoordig zoveel vrouwelijke ondernemers en een sterk brand zorgt ervoor dat jij je onderscheidt en opvalt. 

Je weet als ondernemer waarschijnlijk perfect “HOE” en “WAT” je doet. Maar de belangrijkste vraag is: “WAAROM” doe je wat je doet? Ken je het filmpje van Simon Sinek? Hij heeft de “the golden circle” theorie bedacht (why, how, what) en geeft als voorbeeld Apple. Hij zegt dat bedrijven die laten zien waarom ze doen wat ze doen, het meest succesvol zijn. Dus als je het antwoord weet, weet je ook welk gevoel je wil overbrengen, welke problemen je wilt oplossen en wie je droomklant is. En vervolgens maakt het makkelijker om te bepalen welke uitstraling hierbij past, hoe je je klanten verleidt…

Brand Styling

LOGO ONTWERP
Een mooi (of aangepast) logo ontwerp, sub-logo en logo variaties zullen jou helpen om uw bedrijf herkenbaar te maken. Je bent uniek en dat wil je uitstralen toch?

KLEURENPALET & LETTERTYPESELECTIE
Mooie kleuren, een unieke combinatie van lettertypes en een aangepast patroonontwerp geven jouw merk/bedrijf de glans en sprankeling waar je naar verlangt.

MARKETINGMIDDELEN
Kies twee must-have items die jouw merk compleet zullen maken zoals een e-mail ontwerp, social media template, briefpapier, visitekaartje of sticker/etiket ontwerp.

BRAND STYLE GUIDE
Een complete referentiegids voor het consistent en professioneel gebruik van uw logo, kleuren, lettertypes en merkproducten. Plus, een georganiseerde bibliotheek van jouw logobestanden in alle formaten die jij ooit nodig zult hebben.