Een nieuwe website of een upgrade nodig?

Ben je toe aan een nieuwe website maar stel je dit project al veel te lang uit? Te druk, teveel bezig met klanten en opdrachten? Dat is natuurlijk supermooi. Daarom ontzorg ik jou graag zodat jij je kunt focussen op jouw business. 

Een nieuwe website of een versie 2.0 (next level) begint met het bepalen van jouw strategie, het creëren van jouw fundament en het uiteindelijk bereiken van jouw ideale klant. We kijken samen naar de gewenste functie van je website. Wil je leads genereren, producten of diensten verkopen, content publiceren of een mooie brand identity?

Na het bepalen van de strategie, kunnen we verder met de ontwikkeling van je visuele identiteit. Samen maken we een moodboard en bepalen zo de sfeer voor jouw website of webshop. Daarna maak ik een stylesheet met kleuren, fonts en foto’s en kijken we naar handige functionaliteiten of plugins. Het uiteindelijke doel is om een website op te leveren waarmee jij online goed zichtbaar bent, jouw ideale klanten aantrekt en omzet kunt realiseren.

Mijn businesspartner Peter is gespecialiseerd in de technische kant van jouw website, gadgets en plugins en kan alles naar jouw wens maken. Techniek is toch meer een mannending! Daarnaast is hij een expert in SEO en kan hij jou helpen jouw website goed te laten scoren op google. 

Zo hebben we samen voor een van onze klanten met een yogastudio een online verkoopsysteem bedacht voor haar leskaarten waarbij haar cursisten automatisch een speciale factuur krijgen die ze kunnen indienen bij hun ziektekostenverzekeraar. Dat scheelt haar een hoop administratieve rompslomp, kan ze zich nog meer focussen op haar lessen en de groei van haar bedrijf.

Wi je graag een nieuwe website, webshop of blog? Plan dan een gratis strategiesessie!

Stylesheet van mijn website