Branding

Het versterken van de herkenbaarheid en jezelf onderscheiden als ZZP’er. Creëren van een branding guide. 

 

Webdesign

Het maken van prachtige professionele websites voor dienstverlenende ondernemers in WordPress.

Huisstijl

Ontwikkeling logo, visitekaartje, briefpapier, promotiemateriaal of social media templates of andere communicatie uitingen. 

Marketing

Creëren en vormgeven van een nieuwsbrief, lead magnet, e-book of whitepaper die je kunt gebruiken voor emailmarketing. 

Social Media

Maken van templates voor social media zodat je een mooie uniforme vormgeving hebt en zoekwerk & tijd bespaart.

SEO

Het beter vindbaar maken van je website voor Google, SEO proof maken van je pagina’s en herschrijven van teksten.

Personal Branding

Als ZZP’er bestaat je merk al snel uit je eigen persoon. Dit wordt ook wel Personal Branding genoemd. Steeds meer professionals ontdekken de kracht en mogelijkheden van online communicatie om je ideale klanten aan te trekken. Ik geloof dat iedereen een uniek talent heeft én een verhaal. Daar ligt jouw kracht en het onderscheidende vermogen als dienstverlenende ondernemer. Personal Branding helpt je vooral om het juiste verhaal over jezelf te vertellen. Het verhaal wat klopt bij wie jij bent, wat je wilt en wat je anderen te bieden hebt. Waarom is personal branding zo belangrijk voor dienstverlenende ondernemers? Ten eerste: mensen doen geen zaken met bedrijven, ze doen zaken met mensen: die ze kennen, mogen en vertrouwen. Ten tweede is branding het startpunt voor je webdesign.

Professioneel webdesign

Jouw website is jouw belangrijkste communicatiemiddel. Het promoot jou als dienstverlenende ondernemer 24/7 en fungeert als online visitekaartje. Een website heeft primair 3 functies: versterking van je imago en merkwaarde, informatievoorziening en leadgeneratie. Circa 48% van jouw ideale klanten vindt webdesign bepalend voor de betrouwbaarheid van je business en 38% verlaat je website als het niet aantrekkelijk uitziet. Kortom: you never get a second change to make a first impression. De zoektocht van een ideale klant die op zoek is naar informatie begint vaak online, bij een zoekmachine. Maar informatievoorziening is niet het einddoel van je website als dienstverlenende ondernemer, dat is leadgeneratie. Ofwel het aantrekken van meer ideale klanten en verkrijgen van opdrachten.

 

 

Website Planner

Weet je niet waar je moet beginnen met het plannen van jouw website?

Pak mijn gratis websiteplanner en breng precies in kaart wat je wilt/nodig hebt.

Structuur en strategie is belangrijk. Een goed begin is het halve werk!

Gratis download!

Logo en huisstijl

Je look & feel als dienstverlenende ondernemer is belangrijker dan je denkt. Als je professionaliteit uitstraalt, hoef je niet meer te overtuigen dat je goed bent. Als je warmte uitstraalt, hoef je niet meer te vertellen dat je betrokken bent. Als je creativiteit uitstraalt, hoef je niet meer te laten zien dat je creatief bent. Als je laat zien dat je een expert bent, kun je een hoger tarief vragen. Dus zorg dat jouw online professionaliteit offline wordt voortgezet in de vorm van een representatief visitekaartje, een passend logo, een professionele brochure of aantrekkelijke online weggever.

Marketing en SEO

Last but not least. Je hebt die prachtige professionele website en dat originele visitekaartje. En nu denk je dat je klaar bent en dat je ideale klanten je zullen bellen of mailen? De meeste gemaakte denkfout van een dienstverlenende ondernemer. Nope, nu begint het circus past echt. Je moet gaan zorgen dat je gaat opvallen, dat je ideale klanten jou gaan vinden in Google, dat je ze aantrekt. En dat doe je door online marketing en SEO, ofwel zoekmachine optimalisatie. Het klinkt ingewikkeld maar ik leer je stap voor stap hoe je dit kunt gaan doen zonder een enorm marketingbudget. 

Tarieven 

Ik bied standaard 3 pakketten om uit te kiezen, zo weet je direct wat je kunt verwachten. Zit jouw wens er niet bij? Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden! Iedere onderneming is anders, hierdoor is een offerte maat werk en hoor ik graag eerst wat meer over je ideeën. Op die manier kan ik persoonlijk en gericht in gaan op je wensen en een passend voorstel doen!

Gratis strategiegesprek?

Zit je in een start-up en heb je een nieuwe website nodig? Of is je huidige website oubollig en toe aan een upgrade? Representatief visitekaartje of een mooi passend logo nodig? Wil je je verder professionaliseren en wat hipper worden als dienstverlenende ondernemer? Online gaan groeien en meer ideale klanten gaan aantrekken? Plan dan een gratis strategiegesprek.