Selecteer een pagina

Recente projecten

Vita Mula in Hellevoetsluis geeft levenstijl- en vitaliteitscoaching aan particulieren en bedrijven.

Opdracht: website
Categorie: dienstverlening

Concepts of Living heeft een interieurwinkel aan de Bergse Rechter Rottekade 1 in Rotterdam. Tevens binnenhuisarchitect, woonconcepten en horecaconcepten.

Opdracht: website
Categorie: interieur

MIBIO is gespecialiseerd in studiekeuzebegeleiding en loopbaancoaching. In een serie van vier of vijf individuele coaching gesprekken word jij geholpen om je kwaliteiten te herkennen, na te denken welk werk bij je past en welke studie daartoe leidt.

Opdracht: website en design
Overig: banner en visitekaartjes
Categorie: dienstverlening

Praktijk Wonderbaarlijk geeft prenatale en postnatale cursussen zoals zwangerschapsyoga, hypnobirthing en hatha yoga. Daarnaast kun je bij Wonderbaarlijk terecht voor babymassage, mamamassage en ademcoaching.

Opdracht: website/webshop en design
Overig: logo
Categorie: lifestyle

Veel mannen en vrouwen die gaan scheiden in Breda, hebben dezelfde ervaring: de formele afwikkeling van een echtscheiding is een vrouwenaangelegenheid. Vrouwe Justitia is van oorsprong een Romeinse godin en naderhand werd zij de personificatie van het recht. Tijd voor wat tegenwicht: de mannelijke echtscheidingsadvocaat.

Opdracht: webdesign
Categorie: zakelijke dienstverlening

Lilie & Lotus is een webshop, gespecialiseerd in kinderfeestjes in Duitsland. Zij bieden een DIY-pakket voor kinderfeestjes en kinderfeestartikelen. Alles is 100% natuurlijk en gebaseerd op aromatherapie.

Opdracht: webshop & design
Overig: logo
Categorie: kids

Cocon Kinderyoga in Breda geeft yogalessen en kindermassage.

Opdracht: webdesign – onepager
Categorie: kids