Ontpop jij jezelf tot een succesvolle vrouwelijke ondernemer?

Misschien heb jij jouw kinderen wel eens voorgelezen uit het boek “Rupsje Nooitgenoeg” van Eric Carle. Rupsje Nooitgenoeg wordt niet zomaar een vlinder. Daar moet hij wel wat voor doen maar dat geldt ook voor jou, als vrouwelijke ondernemer. Zoals Rupsje Nooitgenoeg een week lang zijn buikje rond eet, zo moet jij als ondernemer je tanden zetten in je vakgebied om te veranderen van rups naar vlinder. Ben je op dit moment de rups, de pop in de cocon of de vlinder? De meeste succesvolle vrouwelijke ondernemers maken een flinke worsteling door voor ze hun doelen bereiken. Ondernemers worden niet geboren: ze ontwikkelen zich, investeren in zichzelf en hun bedrijf. Ben jij klaar om je bedrijf naar the next level te tillen?

The next level: online marketing

Hoger scoren in google

Zoek en gij zult vinden…..was het maar zo simpel! Jouw website is jouw 24/7 online visitekaartje maar dan moeten jouw droomklanten jou natuurlijk wel goed kunnen vinden. Het is helaas niet zo dat als je website of webshop klaar is, je automatisch hoog gaat scoren in Google. Er zijn geen trucjes voor maar het is gewoon slim en keihard en knokken voor een vermelding op de eerste pagina van Google. Om goed gevonden te worden in Google telt zowel de kwaliteit (het technische deel) van jouw website als de inhoud (content). Je hebt helaas te maken met veel concurrentie van andere websites en webshops op bepaalde populaire zoekwoorden. Toen ik in 2006 begon met mijn eerste webshop waren er 5.063 andere webshops. Anno 2019 zijn er 38.309 webwinkels online. Geen wonder dat het moeilijker is om goed vindbaar te zijn!

Welke zoekwoorden typen jouw droomklanten in om jouw website of webshop te vinden? Wat zijn eigenlijk de beste zoekwoorden in jouw branche? Op welke woorden wil jij gevonden worden in Google? En hoe zorg je dat deze zoekwoorden verwerkt zijn in jouw tekst? Allemaal vragen die belangrijk zijn voor SEO. Daarnaast maken wij voor de zoekmachine optimalisatie onder andere gebruik van een zeer goed scorende SEO plugin. Dit is een additioneel stukje software dat wordt toegevoegd aan jouw website of webshop en die de content voor zoekmachines goed indexeerbaar (leesbaar) maakt. Wil jij hoger scoren in Google? Plan dan een gratis strategiegesprek.

Vergroot je online succes

Het voordeel van online adverteren (SEA) is dat je meteen zichtbaar bent terwijl het met SEO wel weken of maanden kan duren. SEA is niet meer en niets minder dan het adverteren met een tekst- of beeldadvertentie in een zoekmachine zoals Google. Het is dus een goed idee om met SEO aan de slag te gaan voor een lange termijn resultaat en dit te ondersteunen met SEA voor een korte termijn resultaat.  Zo heb je de beste online marketing strategie. En succesvolle zoekwoorden uit je advertenties kun je weer gebruiken voor de content van je website of webshop. Wil jij je online succes vergroten? Plan dan een gratis strategiegesprek.

Meten is weten

Als vrouwelijke ondernemer wil je weten wat jouw droomklanten beweegt en hoe welke eerste indruk zij krijgen van jouw bedrijf. Ben je wel eens echt in hun schoenen gaan staan? Herkennen ze hun pijnpunten in jouw website? Of vinden ze de producten die ze zoeken in jouw webshop? Hebben ze interesse om te lezen of fladderen ze snel weg?

Online marketing heeft een groot voordeel ten opzichte van offline marketing op het gebied van meetbaarheid. Met speciale software kunnen we de interacties van jouw droomklanten op je advertentie en je website meten en analyseren. We meten bijvoorbeeld in hoeverre jouw advertenties worden bekeken en door wie, droomklanten die deze advertenties zien aankopen doen, hoeveel tijd jouw droomklanten op de website doorbrengen, welke pagina’s/producten ze bekijken en/of kopen. Wil jij jouw droomklanten aantrekken? Plan dan een gratis strategiegesprek.

Wil jij jouw bedrijf naar the next level tillen?

Wij helpen je graag met het opzetten van succesvolle online marketingstrategieën. Nieuwsgierig hoe we jouw bedrijf meer in de spotlight kunnen zetten?