The Wordpress Lab start 1 mei Join the waitlist

Over Marcia Korenhof

Mijn avontuur als online ondernemer startte in 2006. Als meisje droomde ik van een winkel. Maar de combinatie van een fysieke winkel met mijn gezin zag ik niet zo rooskleurig in. Dus leek me een webshop ideaal. In 2006 waren er 4.000 webshops, nu zijn er minstens 40.000 webshops in Nederland. In 2009 werd mijn webshop een succes, stond in 36 kranten/tijdschriften en had een zes-cijferige omzet. In 2014 ging ik de grenzen over, startte een webshop in Duitsland en richtte een GmbH op. 

In de afgelopen jaren heb ik me verder ontwikkeld op het gebied van webdesign, branding, public relations en marketing. In de eerste instantie voor mijn eigen onderneming maar later ben ik andere ondernemers in Nederland en Italië gaan helpen en zo ontstond Made by Marcia. Met mijn expertise en ervaring wil ik jou als ZZP’er graag helpen om online te groeien en jouw ideale klanten aan te trekken. Zit jij in je start-up of wil je je bedrijf naar een hoger level tillen? Plan een gratis strategiegesprek met mij!