Mijn naam is Marcia Korenhof (1974), webdesigner en marketeer. Mijn avontuur als online ondernemer startte in 2006. Als meisje droomde ik van een winkel. Maar de combinatie van een fysieke winkel met mijn gezin zag ik niet zo rooskleurig in. Dus leek me een webshop ideaal. In 2006 was een webshop een booming business. Er waren toen 4.000 webshops, nu staat de teller op 40.000. In 2009 werd mijn webshop een succes, stond in 36 kranten/tijdschriften en had een zes-cijferige omzet. In 2014 ging ik de grenzen over, startte een webshop in Duitsland en richtte een GmbH op (lilieundlotus.de). De webshop, fullfilment en klantenservice wordt perfect gemanaged door een lokaal bedrijf in Duitsland.

In de afgelopen jaren heb ik me verder ontwikkeld op het gebied van webdesign, branding, public relations en marketing. In de eerste instantie voor mijn eigen onderneming maar later ben ik andere vrouwelijke ondernemers gaan helpen (samen met mijn business partner/webdeveloper Peter Boslooper) en zo ontstond Made by Marcia. Ik wil jou graag helpen om online te groeien met je website of webshop, jezelf als merk te positioneren, te onderscheiden van jouw concurrenten en meer ideale klanten aan te trekken door middel van personal branding en professioneel webdesign.

Zit jij in je start-up of wil je je bedrijf naar een hoger level tillen? Let’s meet!

Mijn naam is Marcia Korenhof (1974), webdesigner en marketeer. Mijn avontuur als online ondernemer startte in 2006. Als meisje droomde ik van een winkel. Maar de combinatie van een fysieke winkel met mijn gezin zag ik niet zo rooskleurig in. Dus leek me een webshop ideaal. In 2006 was een webshop een booming business. Er waren toen 4.000 webshops, nu staat de teller op 40.000. In 2009 werd mijn webshop een succes, stond in 36 kranten/tijdschriften en had een zes-cijferige omzet. In 2014 ging ik de grenzen over, startte een webshop in Duitsland en richtte een GmbH op (lilieundlotus.de). De webshop, fullfilment en klantenservice wordt perfect gemanaged door een lokaal bedrijf in Duitsland.

In de afgelopen jaren heb ik me verder ontwikkeld op het gebied van webdesign, branding, grafische vormgeving, public relations en marketing. In de eerste instantie voor mijn eigen onderneming maar later ben ik andere ondernemers gaan helpen (samen met mijn business partner/webdeveloper Peter Boslooper) en zo ontstond Made by Marcia. Ik wil jou als dienstverlenende ondernemer graag helpen om online te groeien, jezelf als merk te positioneren, te onderscheiden van jouw concurrenten en meer ideale klanten aan te trekken door middel van personal branding en professioneel webdesign.

Zit jij in je start-up of wil je je bedrijf naar een hoger level tillen? Let’s meet!