Gratis strategiegesprek? klik hier

Mooi webdesign zonder functionaliteit,

is als een sportauto zonder motor.

Cijfers liegen niet.

Laat u niet wijs maken dat het webdesign van uw advocaten- of notariskantoor onbelangrijk is of dat “het neefje van” dit ook prima kan. Jaar na jaar, al bijna 10 jaar, ontwerpen en ontwikkelen wij websites vanaf de basis en zijn getuige van de resultaten. Er zijn meer dan 17.964 advocaten en 1264 notarissen in Nederland. Dat betekent dat uw cliënten opties hebben bij het selecteren van een advocaat of notaris voor hun juridische behoeften. Waarom zouden ze voor u kiezen?

  • 94 % van de potentiële cliënten haakt af op het webdesign
  • 48% vindt het webdesign bepalend voor de betrouwbaarheid
  • 38 % verlaat uw website als het er niet mooi uitziet
  • 72% wil een mobiel vriendelijke website

Stap 1

STRATEGISCHE BRANDING van uw advocaten- of notariskantoor.

Branding is een belangrijk onderdeel van uw algemene marketingstrategie. Wat maakt u anders, uw unique selling points en attributen als een advocaat culmineren allemaal in het creëren van uw merk. Seth Godin heeft een inspirerend boek geschreven Purple Cow en legt perfect uit waarom traditionele marketing niet meer werkt, en waarom u om succesvol te zijn Purple Cows moet bouwen, opmerkelijke diensten die boven de massa uitsteken. Dus om de cliënten aan te trekken die u het meest nodig hebben, moet u de kracht van branding inzetten voor uw bedrijf.

 

Stap 2

STERK WEBDESIGN van uw advocaten- of notariskantoor.

Advocaten dragen vele petten maar webdesigner zou niet een van hen moeten zijn. Wij maken sterke en strategische websites voor grote en kleine advocaten- en notariskantoren zonder het wiel opnieuw uit te vinden. Maar het belangrijkste is dat we niet verwachten dat onze klanten iets anders zijn dan de advocaten of notarissen die ze zijn.

Stap 3

SLIMME MARKETING van uw advocaten- of notariskantoor.

Als uw advocatenkantoor een nieuwe website overweegt, zijn er nog enkele andere belangrijke factoren die het overwegen waard zijn. Zoals de traffic naar de nieuwe website en om ervoor te zorgen dat uw website in bliksemsnelheid aan potentiële cliënten wordt geleverd. SEO, snelheid en content zijn de sleutels voor succes in Google.

Seo advocaten kantoor notaris jurist

SEO 

Er is geen andere manier om dit te zeggen, maar de groei van uw advocatenkantoor nu en in de toekomst zal afhangen van online verkeer naar uw website. Sterk webdesign in combinatie met Search Engine Optimalisation en content kan daarbij helpen. Maar SEO vereist wel inspanning en lange termijn inzet. Te grote foto’s, verkeerde bestanden, dode links en teveel zoekwoorden leveren strafpunten op in Google en maken uw website trager. Snelle pagina’s zorgen voor tevreden bezoekers en meer conversie. Speed is key!

Content bloggen advocaat notaris

CONTENT

Het begint en eindigt allemaal met content. Met goede content kunt u uw advocaten- of notariskantoor effectief in de markt zetten. Maar content helpt ook bij het opbouwen van uw reputatie. Wij zien vaak dat advocaten of notarissen koudwatervrees hebben om te gaan bloggen of het gewoon lastig vinden om een commercieel stuk te schrijven. Ze verschuilen zich vaak achter: ” ik heb het al zo druk” of “ik moet al zoveel schrijven”.  Wij maken het u makkelijk om te bloggen. U levert de inhoud en wij herschrijven het in Jip en Janneke taal en maken het ook SEO-proof.

Podcast advocaat notaris kantoor

PODCAST

Wij hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen dat het aantal mensen dat naar podcasts luistert enorm is toegenomen. Wij kunnen u helpen om podcasts te maken met uw advocaten in een mum van tijd. Want onze ervaring is dat veel advocaten een hekel hebben aan schrijven. Een advocaat aan de lijn krijgen voor een gesprek van 5 minuten over een nieuwe update van de wetgeving, een actueel interessegebied enz. is veel haalbaarder. Podcasts zijn een goedkope manier om uw reputatie te laten groeien en een band  op te bouwen tussen uw advocaten en luisteraars.

Podcast advocaat notaris kantoor

SOCIAL MEDIA 

De meest advocaten en notarissen die wij kennen zijn wars van social media. En geef ze eens ongelijk? Na een drukke werkdag wilt u gewoon tijd besteden aan uw privéleven. Toch kan social media een fantastische manier zijn om in contact te komen met uw potentiële cliënten en uw expertise te delen. We zien alleen ook veel accounts van advocaten gelijkenissen vertonen van modellen accounts, niet echt handig voor uw reputatie als advocaat of notaris. Daarom nemen wij uw social media graag uit handen. Zodat u zich kunt focussen op uw vak!

Plan een gratis strategiegesprek.

Bent u benieuwd hoe wij u met uw advocaten- of notariskantoor kunnen helpen groeien in winst, cliënten en reputatie? Maak een afspraak voor een gratis strategiegesprek.

Naam