Personal branding marketing coach therapeut

We willen liever niet echt opvallen. We zijn dat niet gewend, want zo zijn we niet opgevoed. Vanaf het moment dat we naar school gaan, leren we dat opvallen vrijwel altijd fout is. Veel coaches en therapeuten spelen graag op safe. Net als koeien verdringen we elkaar op dezelfde plek in het weiland waar we vechten om een beetje gras. Maar strategisch kuddegedrag werkt echt niet meer in de overvolle markt die bol staat van de concurrentie. Je heb eigenlijk twee opties: je speelt op safe en blijft min of meer onzichtbaar, of je waagt het erop en bedenkt iets wat jou onderscheidend maakt. Want een coach of therapeut die opmerkelijk is, is de moeite waard om over te praten (ouderwetse marketing maar zeer succesvol: mond-op-mond reclame). Je trekt de aandacht van je ideale klanten. Je bent anders. Dare to be different!

Mijn naam is Marcia Korenhof: webdesigner en marketeer voor coaches en therapeuten. Wat mij het meest onderscheidt van andere webdesigners is, dat ik jouw vakgebied begrijp. Ik heb zelf 15 jaar een bloeiende praktijk gehad maar ik heb mijn hogere doel gevonden: jou als coach, therapeut of mediator helpen groeien en bloeien. Ondernemen is als reizen: je kiest een bestemming en maakt plan om daar te komen. En over reizen gesproken, ik ben nogal reislustig en dol op Italiƫ. Ik houd van de Mediterraanse lifestyle en ik werk dan ook graag vanaf een zonnige terras met een lekkere cappuccino of een glas wijn. Marketing is mij met de paplepel ingegoten, mijn vader was een succesvolle marketeer en werkte 13 jaar als CEO in Amerika. Ik heb veel van hem geleerd maar ook van andere Amerikaanse marketeers.

Ik vind het geweldig om jou als coach of therapeut te helpen om online te groeien met je praktijk, jezelf als merk te positioneren, te onderscheiden van jouw concurrenten en meer ideale klanten aan te trekken door middel van stijlvolle branding, sterk webdesign en slimme marketing. Zit jij in je start-up of wil je je praktijk naar een hoger level tillen? Let’s meet!