Website Planner

Weet je niet waar je moet beginnen met het plannen van jouw website?

Pak mijn gratis websiteplanner en breng precies in kaart wat je wilt/nodig hebt.

Structuur en strategie is belangrijk. Een goed begin is het halve werk!

Gratis download!

In 1 dag jouw website als coach of therapeut online.

Ik heb twee werkwijzen voor je: of we doen het samen met mijn simpele stappenplan of ik doe het voor je. Up to you! Wat je krijgt is een stijlvolle, sterke wordpress website die jou onderscheidt van je concurrenten en er gewoon waanzinnig goed uitziet. Maar ook technisch sterk in elkaar zit. Super belangrijk, want simpel gezegd: een slechte website is slecht vindbaar.  Je kunt jouw website altijd naar een next level tillen door er een online academy aan te koppelen, emailmarketing, leadmagnets en nog veel meer. Wil je samen met mij een prachtige, professionele website maken en snel online zichtbaar zijn? Dan is dit mijn stappenplan als we samen doen:

Social squares

Stap 1

We plannen een strategiegesprek. Daarin bespreken jouw wensen en doelen en hoe ik jou kan helpen. Het is handig als je vooraf de website planner invult. Ik werk voor je maar ook samen met je. Want ik vind het belangrijk dat jij de touwtjes in handen hebt. Het is jouw praktijk, jouw website. Jij kent jouw ideale klanten het beste.

 

Branding website marketing coach therapeut

Stap 2

De kern van jouw branding draait om het verhaal VISUEEL te vertellen; wie je bent, welke dienst je aanbiedt en aan wie je het verkoopt. Het gaat om het creëren van een unieke stijl die we vertalen naar kleur, illustraties, afbeeldingen en typografie. Ik heb een aantal perfecte adresjes waar je mooie foto’s kunt vinden. 

Website bouween webdesign coach therapeut

Stap 3

Ik ga de basis van je website achter de schermen voor je opzetten. Dat houdt in dat mijn businesspartner alle techniek regelt en ik een basis website voor je bouw met 6 pagina’s die je later zelf kunt inrichten en veranderen zoals je wilt. Wij zorgen dat je website staat als een huis!

Websites voor coaches en therapeuten maken

Stap 4

Dit is de leukste stap: ik heb de basis voor je website al opgezet en gaan we samen een dagdeel aan jouw of mijn bureau alles uploaden en vorm geven. Ik laat je zien hoe je zelf makkelijk jouw website kunt managen. En dat kun je, ook als een digibeet bent. En anders ben ik er altijd voor je om je te helpen. Ik geef je ook nog slimme designtrucjes. Zo kun je in 1 dag online zijn!

Zelf website maken coach therapeut

Stap 5

Je website is nu klaar om te lanceren. Ik zet nog even de laatste puntjes op de i. Dingetjes waar je zelf niet uit kwam, los ik even voor je op. En dan kun je live met je stijlvolle en sterke website!

 Jouw investering.

Een sterke en stijlvolle website levert jou uiteindelijk klanten en inkomen op. Een super belangrijke investering voor een coach of therapeut, daar heb ik je hopelijk wel van overtuigd. Maar ik wil je ook best een handje helpen. Zit je een beetje krap bij kas of in je start-up? Dan betaal je toch gewoon in termijnen. Prijzen zijn excl. BTW en hosting.

Personal branding voor coaches en therapeuten.

Personal branding is meer dan een slimme en professionele look creëren voor je business. Het gaat veel verder dan dat. Met jouw Personal Branding kun jij je als coach of therapeut onderscheiden in de markt en daarmee concurrentievoordeel behalen. Het gaat erom jezelf duidelijk te profileren, zodat je voorkomt dat je een grijze muis wordt. Jouw “merk” moet representatief zijn voor jou als coach of therapeut. Het moet je waarden en ambities weerspiegelen. En jouw ideale klanten vertrouwen geven. Resoneren met de mensen die voor jou waardevol zijn.  Jou helpen waar je voor staat, onderscheiden en uniek maken.

En ik kan jou helpen met je personal branding. Maar ook het ontwerp van je logo en visitekaartje, vormgeving van je e-boek dat je misschien wilt weggeven of handige social media templates. Voor meer informatie, bel of mail me. 

Loopbaancoach moodboard
Websites voor coaches therapeuten
Relatiecoach moodboard