The Wordpress Lab start 1 mei Join the waitlist

Ben of word je ZZP’er?

The WordPress Lab ®

Stap voor stap een prachtige professionele website maken in WordPress voor ZZP’ers die atechnisch en niet zo creatief zijn. 

The WordPress Lab ®

In de WordPress Lab leer je stap voor stap een prachtige professionele website maken zonder technische kennis en creatieve vaardigheden. Ik help van branding, webdesign tot aan je lauch. Met mooie kleuren die bij elkaar passen, chique of stoere fonts en aantrekkelijke foto’s/afbeeldingen. Tot slot deel ik mijn beste tips en tricks voor je look & feel, content en marketing. Dus ook jij kunt gemakkelijk een  professionele website maken, net zo prachtig als die van je concurrent of de ondernemer die je bewondert, maar met jouw eigen look & feel. Het programma The WordPress Lab duurt 6 weken maar je kunt er ook 6 of 12 maanden over doen. Jij bepaalt jouw eigen tempo. Voor € 997,- (bespaar € 167,-) of 12 termijnen van € 97,- heb je een prachtige professionele website. Je kunt een paar keer per jaar meedoen met The WordPress Lab! 

Branding

Branding is het startpunt van je webdesign maar kun je ook gebruiken voor je huisstijl en je social media. Welk gevoel en sfeer wil je overbrengen naar je ideale klant? Ik help je met je brandstyling, de vormgeving en het maken van een brandboard. Het is belangrijk dat jouw website laat zien waar je voor staat en wie je bent. 

Webdesign

We gaan aan de slag met het framework van je website, het aanmaken en opmaken van je pagina’s, je blog en het stijlen met mooie kleuren, lettertypes en foto’s zodat je snel online kunt. Maar ook met de content, het installeren van handige plugins en jouw social media feed.

Marketing

Tot slot leer ik je mijn online marketing tips en tricks. Nu heb je die prachtige website maar hoe zorg je dat je hoger scoort in Google? Dat je je ideale klanten aantrekt? Want uiteindelijk wil je verkopen toch? Zoals mijn Oma vroeger zei: van een mooi bord kun je niet eten. Dus we gaan aan de slag met marketing!

Wat is jouw investering?

Jouw investering is € 997,-. Maar ik wil ook startende ZZP’ers de kans geven om mee te doen en bied daarom een payment plan (12 termijnen van € 97,-). Je kunt een paar keer per jaar meedoen met The WordPress Lab. Een unieke kans om een prachtige professionele website te krijgen. Join the waitlist!

Cijfers liegen niet

Een prachtige professionele website is superbelangrijk voor jou als ZZP’er: om je als merk te positioneren, om je te onderscheiden, om te laten zien dat je een expert bent en je droomklanten aan te trekken. Opdrachten scoren is een behoorlijke struggle voor veel ZZP’ers. Remember: een website promoot jou 24/7. Ik heb een aantal cijfers voor je op een rijtje gezet!

  • 94 % van de negatieve feedback gaat over webdesign
  • 48% vindt het webdesign bepalend voor de betrouwbaarheid
  • 38 % verlaat je website als het er niet mooi uitziet

“If you think good design is expensive, you should look at the costs of bad design”.